Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karıncadan korkmak

Rüyada karıncadan korkmak

Rüyada karıncadan korkmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karıncadan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Rüyada karıncadan korkmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabıda karınca görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, planlı ve programlı davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada karınca ve bit görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada karınca yuvası görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada karıncanın üzerinde gezdiğini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine inanılır.

Rüyada kendi üzerinde karınca görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına işaret eder.

Rüyada saç içinde karınca görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada ayaklarında karınca görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments