Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkona saklanmak

Rüyada balkona saklanmak

Rüyada balkona saklanmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, manevi olarak hasar alınacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkona saklanmak gördüyseniz:

  • Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir.

Rüyada balkonda saklanmak rakiplerine karşı fark atacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına inanılır.

Rüyada balkona saklanmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabaya saklanmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine delalet eder.

Rüyada domuzdan saklanmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işarettir.

Rüyada babadan saklanmak işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya rivayet eder.

Rüyada odada saklanmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliden saklanmak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasından saklanmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments