Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden saklanmak

Rüyada sevgiliden saklanmak

Rüyada sevgiliden saklanmak çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliden saklanmak gördüyseniz:

  • Eşinizden veya sevdiğinizden ya da en çok sevdiğiniz arkadaşınızdan iyi bir yardım alacaksınız.Bu yardım sizin ihtiyacınıza göre şekillenecek.

Rüyada sevgiliyle saklanmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden saklanmak yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, düşmanlarını kaybetmeye inanılır.

Rüyada sevgiliden saklanmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dolabın içine saklanmak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kaçıp saklanmak çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, işlerini düzene sokacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalettir.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, zorlukların giderileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments