Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odada saklanmak

Rüyada odada saklanmak

Rüyada odada saklanmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada odada saklanmak gördüyseniz:

  • Eğlence isteğinizde aşırılıklar gözleniyor.

Rüyada bir odada saklanmak onunla kardeşten daha yakın olacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada odada saklanmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet eder.

Rüyada odaya saklanmak zahmete düşeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, hasta olacağına yorulur.

Rüyada bir evde saklanmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada aslandan saklanmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiliseye saklanmak yaptığı işte sivrileceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada askerden saklanmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaca saklanmak rahat bir hayata adım atacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments