Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babadan saklanmak

Rüyada babadan saklanmak

Rüyada babadan saklanmak insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, rızkın genişlemesine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalettir.

Rüyada babadan saklanmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni gerçekler veya kanıtlar belli bir ilişkinin gidişatını farklılaştırabileceği için, önceden bazı tepkiler vermenizde fayda var.

Rüyada babadan saklanmak işlerinin hafifleyeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasından saklanmak ufkunun açılacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada kaçtığını saklandığını görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine yorulur.

Rüyada saklanmak korkmak paslı bir çiviye basabileceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birilerinden saklanmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine inanılır.

Rüyada birilerinden saklanmak kaçmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurdan saklanmak beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanlardan saklanmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments