Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya saklanmak

Rüyada arabaya saklanmak

Rüyada arabaya saklanmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada arabaya saklanmak gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Rüyada arabaya saklanmak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıda saklanmak umutsuzluğa düşeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara saklanmak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada camiye saklanmak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet eder.

Rüyada bir adamdan saklanmak kazançlı adımlar atılacağına, sevdiği birine hediye alacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta saklanmak geçim derdi yaşamayacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ormanda saklanmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments