Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda saklanmak

Rüyada balkonda saklanmak

Rüyada balkonda saklanmak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada balkonda saklanmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Rüyada balkona saklanmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada balkonda saklanmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada denize saklanmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Rüyada arabaya saklanmak ekmek ve dünya malı alacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, sabit geliri olacağına işaret eder.

Rüyada samana saklanmak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada depremden saklanmak işlerinin çoğalacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak altına saklanmak işlerinin bu sayede açılacağına, mal mülk sahibi olunacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinden saklanmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments