Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada domuzdan saklanmak

Rüyada domuzdan saklanmak

Rüyada domuzdan saklanmak zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine işarettir.

Rüyada domuzdan saklanmak gördüyseniz:

  • Suçlamalarla karşılaşmak istemiyorsanız özel sırlarınızı açıklamamalısınız.

Rüyada domuzdan saklanmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işarettir.

Rüyada samanlıkta saklanmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinden saklanmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete saklanmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına delalettir.

Rüyada bir yere saklanmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Rüyada korkmak ve saklanmak maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, hakkı olanlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir eve saklanmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, ekmeğinin verimli olacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak yeni işlere gireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments