Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkona çiş yapmak

Rüyada balkona çiş yapmak

Rüyada balkona çiş yapmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına rivayet eder.

Rüyada balkona çiş yapmak gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Rüyada balkonda çiş yapmak pek çok olumlu gelişmelere, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Rüyada balkona çiş yapmak huzursuzluklarından kurtulacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişeye çiş yapmak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, içinin rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten çiş yapmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çiş yapmak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada altına çiş yapmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemeğe çiş yapmak tövbelerinin kabul olacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardağa çiş yapmak hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments