Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkonda çiş yapmak

Rüyada balkonda çiş yapmak

Rüyada balkonda çiş yapmak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, borç ödemeye işaret eder.

Rüyada balkonda çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada balkona çiş yapmak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada balkonda çiş yapmak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, yardımının olacağına rivayet eder.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, endişelerini silip atacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada tencereye çiş yapmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada suyun içine çiş yapmak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, bazı ortak işlere gireceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada çokça çiş yapmak hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, problemlerinin çözüleceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına inanılır.

Rüyada tuvalete çiş yapmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oturarak çiş yapmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments