Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeğe çiş yapmak

Rüyada yemeğe çiş yapmak

Rüyada yemeğe çiş yapmak hayal edilen eve kavuşulacağına, elinize para geçeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına alamet eder.

Rüyada yemeğe çiş yapmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada yemeğe çiş yapmak girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine, iş hayatında başarılı olmaya yorulur.

Rüyada tuvalete çişini yapmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkona çiş yapmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına büyük çişini yapmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada seccadeye çiş yapmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işarettir.

Rüyada yorgana çiş yapmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada banyoda çiş yapmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments