Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten çiş yapmak

Rüyada yüksekten çiş yapmak

Rüyada yüksekten çiş yapmak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, daha sonra işlerin açılacağına, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına yorulur.

Rüyada yüksekten çiş yapmak gördüyseniz:

  • Yaşca büyük veya tecrübeli kişilere fikir danışılabilir.

Rüyada yüksekten çiş yapmak mülkiyetinin de artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, de zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya çiş yapmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı önüne çiş yapmak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada camiye çiş yapmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere çiş yapmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada yatağa çiş yapmak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çokça çiş yapmak sıkıntıya düşeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çişini tuvalete yapmak hayatının güzelliklerle dolacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments