Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çiş yapmak

Rüyada yeşil çiş yapmak

Rüyada yeşil çiş yapmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, bir anda yükseleceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çiş yapmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Rüyada yeşil çiş yapmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada yeşil çiş görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bahçeye çiş yapmak aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada pantolona çiş yapmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, tutulan yolun isabetli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çokça çiş yapmak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine işaret eder.

Rüyada çok fazla çiş yapmak kesesinin her daim dolu kalacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada halının üstüne çiş yapmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments