Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağa çiş yapmak

Rüyada bardağa çiş yapmak

Rüyada bardağa çiş yapmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, hayat boyu desteği olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bardağa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olun, hata yapmamaya özen gösterin.

Rüyada bardağa çiş yapmak stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine inanılır.

Rüyada yatakta çiş yapmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalettir.

Rüyada yeşil çiş yapmak isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada durmadan çiş yapmak akıl vereceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapmak kazançsız işler peşinde olmaya, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada yemeğe çiş yapmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada salona çiş yapmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kovaya çiş yapmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments