Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişeye çiş yapmak

Rüyada şişeye çiş yapmak

Rüyada şişeye çiş yapmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada şişeye çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada şişeye çiş yapmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak birbirlerine her konuda destek olacağına, bütçesinin küçüleceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına işaret eder.

Rüyada mutfakta çiş yapmak herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, işleri yoluna sokacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada salona çiş yapmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada birinin üzerine çiş yapmak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıya çiş yapmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine çiş yapmak sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Rüyada kendi üstüne çiş yapmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments