Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balikli suya girmek

Rüyada balikli suya girmek

Rüyada balikli suya girmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada balikli suya girmek gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Rüyada balikli suya girmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına alamet eder.

Rüyada tatlı su balıgı tutmak rahat şekilde yaşayacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada balikli su görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına delalet eder.

Rüyada suyun içinde bal görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada ballı su içmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ballı su görmek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada buz gibi suya girmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun altına girmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments