Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı su balıgı tutmak

Rüyada tatlı su balıgı tutmak

Rüyada tatlı su balıgı tutmak çocuk sahibi olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tatlı su balıgı tutmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren bir konu büyüyebilir veya kontrolden çıkabilir.

Rüyada tatlı su balıgı tutmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ballı tatlı yemek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada bal kabak tatlısı görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, işlerinin çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada bal kabağı tatlısı görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ballı tatlı görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada bal kabağı tatlısı yemek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tatlı bal yemek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yunus balıgı tutmak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments