Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ballı su görmek

Rüyada ballı su görmek

Rüyada ballı su görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, istediği projeleri yapamayacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına işarettir.

Rüyada ballı su gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz.

Rüyada suyun içinde bal görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balikli suya girmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, parasının ve malının artacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balikli su görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, ömür boyu süreceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ballı su içmek işlerinin büyüyeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı su balıgı tutmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalettir.

Rüyada ballı su görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına inanılır.

Rüyada arı ve bal peteği görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, iyileşeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine delalet eder.

Rüyada petekten bal almak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments