Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balikli su görmek

Rüyada balikli su görmek

Rüyada balikli su görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, hem de zengin biri olacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret eder.

Rüyada balikli su gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyle uzlaşabileceğiniz bir açı yakalamaya bakmalısınız.

Rüyada ballı su görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı su balıgı tutmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada balikli su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına yorulur.

Rüyada balikli suya girmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun içinde bal görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ballı su içmek Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada arı ve bal görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, dileklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada tereyağlı ballı ekmek görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments