Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ballı su içmek

Rüyada ballı su içmek

Rüyada ballı su içmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hoşgörülü biri olunacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya işaret eder.

Rüyada ballı su içmek gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ballı su içmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine inanılır.

Rüyada ballı şerbet içmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bal şerbeti içmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ballı çay içmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, ruhani önderlik yapacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ballı süt içmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalettir.

Rüyada bal içmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ballı su görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, işlerinin yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde bal görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments