Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun altına girmek

Rüyada suyun altına girmek

Rüyada suyun altına girmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına alamet eder.

Rüyada suyun altına girmek gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada suyun altına girmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerin altına girmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Rüyada toprak altına girmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine inanılır.

Rüyada bilinç altına girmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizin altına girmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada araba altına girmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yer altına girmek güzel işlere imza atacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada masa altına girmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments