Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde bal görmek

Rüyada suyun içinde bal görmek

Rüyada suyun içinde bal görmek sosyal konumunun değişeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, giderileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayır vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde bal gördüyseniz:

  • Resmi veya kurumsal sektörle ilgili konularda gözle görülür gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada suyun içinde bal görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, rızkın gittikçe azalacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada balın içinde balık görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepsi içinde bal görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanoz içinde bal görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bal içinde kurt görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bal içinde yüzmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, büyük bir işe kavuşacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada balın içinde arı görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, başarıların çoğalacağına delalet eder.

Rüyada bal içinde arı görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, müjdeli haberler alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments