Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda balgam görmek

Rüyada ağızda balgam görmek

Rüyada ağızda balgam görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, hasta ve üzgün olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağızda balgam gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada ağızda balgam görmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağızdan balgam çıkarmak hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işarettir.

Rüyada balgam yutmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç dolusu balgam çıkarmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada balgam kusmak büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada boğazından balgam çıkarmak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ağzından balgam çıktığını görmek hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments