Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıklara yem atmak

Rüyada balıklara yem atmak

Rüyada balıklara yem atmak ele geçen kazancın günden güne artacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, üzgün ve hasta olacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, parasının ve malının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklara yem atmak gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Rüyada balıklara yem atmak en önemli anlarda destek görüleceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada balık yem atmak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet eder.

Rüyada balığa yem atmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına yorulur.

Rüyada güvercinlere yem atmak kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kuşlara yem atmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, malların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yem atmak haksızlık yapmayacağına, işte başarılı adımlar atılacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına alamet eder.

Rüyada balıklara yem vermek işlerinin daha da iyi olacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına yorulur.

Rüyada balığa yem vermek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, üstün başarılar alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments