Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yem atmak

Rüyada yem atmak

Rüyada yem atmak alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, hayatının güzelleşeceğine, geçiminin zorlaşacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yem atmak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Rüyada kuşlara yem atmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, sıkıntısının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinlere yem atmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada balığa yem atmak aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada yem atmak bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık yem atmak hayır dualarına nail olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklara yem atmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yeni bir ev alınacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı yememek ele güne muhtaç hallere geleceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına yorulur.

Rüyada ata yem vermek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments