Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yem atmak

Rüyada balık yem atmak

Rüyada balık yem atmak çok yükseleceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet eder.

Rüyada balık yem atmak gördüyseniz:

  • Evde ya da ailede ek sorumluluklar söz konusu olabilir.

Rüyada balık yem atmak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada balıklara yem atmak malının ve parasının da büyüyeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine inanılır.

Rüyada balığa yem atmak işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada yem atmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına inanılır.

Rüyada güvercinlere yem atmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, emeklerinin heba olacağına alamet eder.

Rüyada kuşlara yem atmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık yemeye gitmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Rüyada balığa yem vermek ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments