Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinlere yem atmak

Rüyada güvercinlere yem atmak

Rüyada güvercinlere yem atmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, dönülmez yollara gireceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet eder.

Rüyada güvercinlere yem atmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda istikrar sağlamak için sizi yavaşlatan kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Rüyada güvercinlere yem atmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sorunların bir bir çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yemi görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada güvercinlere yem vermek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercine yem vermek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Rüyada kuşlara yem atmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Rüyada yem atmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret eder.

Rüyada balıklara yem atmak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığa yem atmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments