Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuşlara yem atmak

Rüyada kuşlara yem atmak

Rüyada kuşlara yem atmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kalkınacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya delalet etmektedir.

Rüyada kuşlara yem atmak gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Rüyada kuşlara yem atmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yem yiyen kuşlar görmek işlerdeki karın artacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine inanılır.

Rüyada kedinin kuşu yemesi görmek yakın çevresine fikir danışacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuşa yem vermek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşuna yem vermek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada balıklara yem atmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yem atmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada balık yem atmak istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments