Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağıt yakmak

Rüyada ağıt yakmak

Rüyada ağıt yakmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, itibarını zedeleyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada ağıt yakmak gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Rüyada ağlamak ağıt yakmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağıt yakmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada ağıt yakmak ağlamak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye ağıt yakmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağıt yakıldığını duymak cesaret gerektiren işlere gireceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hayatının iplerini eline alacağına tabir olunur.

Rüyada ağıt yakanı görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, bir ömür olacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada ağıt yaktığını görmek rakipsiz hale geleceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağıt yakıldığını görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, mutlu günler göreceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments