Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağıt yakanı görmek

Rüyada ağıt yakanı görmek

Rüyada ağıt yakanı görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, gözyaşı dökeceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağıt yakanı gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle veya meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada ağıt yakarak ağlamak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına delalettir.

Rüyada ağıt yakan kadın görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağıt yakan birini görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ağıt yakanı görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına işarettir.

Rüyada ağıt yakıldığını duymak akıl vereceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, bol muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye ağıt yakmak yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağıt dinlemek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağıt duymak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments