Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağıt yakıldığını duymak

Rüyada ağıt yakıldığını duymak

Rüyada ağıt yakıldığını duymak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet eder.

Rüyada ağıt yakıldığını duymak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Rüyada ağıt yakıldığını duymak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına inanılır.

Rüyada ağıt yakıldığını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, hak yiyeceğine delalettir.

Rüyada ağıt duymak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ağıt yaktığını görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ağıt yakmak ağlamak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağıt yakan birini görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine inanılır.

Rüyada ağlamak ağıt yakmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağıt yakmak çocuklar gibi şen olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments