Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağıt yakıldığını görmek

Rüyada ağıt yakıldığını görmek

Rüyada ağıt yakıldığını görmek borçların kısa sürede kapanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağıt yakıldığını gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Rüyada ağıt yakıldığını duymak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada ağıt yakıldığını görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağıt duymak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye ağıt yakmak kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak ağıt yakmak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağıt söylemek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, onlarla ayrı düşeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine inanılır.

Rüyada ağıt dinlemek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Rüyada ağıt yakan birini görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments