Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağıt yakmak ağlamak

Rüyada ağıt yakmak ağlamak

Rüyada ağıt yakmak ağlamak ilim irfan sahibi olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada ağıt yakmak ağlamak gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada ağıt yakmak ağlamak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada ağlamak ağıt yakmak inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada ağıt yakmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada ölüye ağıt yakmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, şansının açık olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağıt yakarak ağlamak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağıt yakan kadın görmek kazancın her daim artacağına, helal rızık elde edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin ağıt yaktığını görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada ağıt duymak büyük bir başarıya ulaşılacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments