Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağıt yaktığını görmek

Rüyada ağıt yaktığını görmek

Rüyada ağıt yaktığını görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada ağıt yaktığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada ağıt duymak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağıt dinlemek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağıt yakan birini görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ağıt yaktığını görmek hastalanacağına, üzüleceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bolluğun ve verimin de artacağına yorulur.

Rüyada ağlamak ağıt yakmak hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye ağıt yakmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada ağıt yakıldığını görmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine delalettir.

Rüyada ağıt yaktığını görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, insanlarla bir araya geleceğine, rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments