Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye ağıt yakmak

Rüyada ölüye ağıt yakmak

Rüyada ölüye ağıt yakmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye ağıt yakmak gördüyseniz:

  • Uyku düzeninizdeki bozukluklar sıkıntlarınızın artmasına sebep olabilir.

Rüyada ölüye ağıt yakmak kavgaların biteceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada ağıt yakmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, işinde başarılı olacağına inanılır.

Rüyada ağıt yakmak ağlamak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada ağlamak ağıt yakmak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağıt duymak büyük bir ortaklığa girileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağıt yakıldığını duymak aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına işaret eder.

Rüyada ağıt yakan birini görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağıt yakarak ağlamak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments