Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak ağıt yakmak

Rüyada ağlamak ağıt yakmak

Rüyada ağlamak ağıt yakmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet eder.

Rüyada ağlamak ağıt yakmak gördüyseniz:

  • Geçmiş anlaşmaların veya eski hedeflerinizin üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada ağıt yakmak ağlamak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına delalettir.

Rüyada ağlamak ağıt yakmak evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye ağıt yakmak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağıt yakmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağıt yakarak ağlamak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada ağıt yaktığını görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına delalettir.

Rüyada birinin ağıt yaktığını görmek işlerin yoluna gideceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağıt yakan birini görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments