Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyafete katılmak

Rüyada ziyafete katılmak

Rüyada ziyafete katılmak yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziyafete katılmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Rüyada ziyafete katılmak yazgısının güzelleşeceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalettir.

Rüyada ziyafet çekmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Rüyada ziyafette bulunmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek ziyafet vermek niyetlendiği işlere gireceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet eder.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ziyafete gitmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ziyafet yemeği görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, itibar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments