Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyafet çekmek

Rüyada ziyafet çekmek

Rüyada ziyafet çekmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada ziyafet çekmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapabileceğinizi veya ele alabileceğinizi düşünüyorsanız hızla devam edebilirsiniz.

Rüyada ziyafet çekmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kazançlı işlere gireceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek bilmek istediklerini öğreneceğine, çok farklı bir kişi olacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ziyafete katılmak dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, donatacağına alamet eder.

Rüyada evde ziyafet vermek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek ziyafet vermek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ziyafette bulunmak tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ziyafet verdiğini görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, ayıplanacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına yorulur.

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments