Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyafette bulunmak

Rüyada ziyafette bulunmak

Rüyada ziyafette bulunmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına tabir olunur.

Rüyada ziyafette bulunmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide orta yolu bulmak zor olabilir.

Rüyada ziyafette bulunmak insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada ziyafet yemeği görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ziyafete katılmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ziyafet verdiğini görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, malının da eksilmeyeceğine, saygınlığa rivayet etmektedir.

Rüyada ziyafet çekmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ziyafete gitmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine tabir olunur.

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments