Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ziyafet yemeği görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada ziyafet yemeği yemek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada yemek ziyafeti görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalettir.

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek ziyafet vermek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, masa başı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada evde ziyafet vermek elinin bolluğa kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ziyafet çekmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments