Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyafet yemeği görmek

Rüyada ziyafet yemeği görmek

Rüyada ziyafet yemeği görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine inanılır.

Rüyada ziyafet yemeği gördüyseniz:

  • Size sunulanları daha dikkatli incelemenizde fayda var.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek ziyafet vermek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına alamet eder.

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Rüyada yemek ziyafeti görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada ziyafet yemeği yemek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ziyafet yemeği görmek hasret gidereceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına işarettir.

Rüyada misafirlere ziyafet vermek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, yediği ekmeğin verimli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ziyafette bulunmak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments