Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde yemek ziyafeti vermek

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarını bitireceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek onun her zaman başında olacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde ziyafet vermek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziyafet yemeği yemek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada ziyafet yemeği görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemek ziyafeti görmek kazancının çoğalacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına işarettir.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada yemek ziyafet vermek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ziyafete katılmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments