Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek ziyafet vermek

Rüyada yemek ziyafet vermek

Rüyada yemek ziyafet vermek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada yemek ziyafet vermek gördüyseniz:

  • Bazı adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada yemek ziyafet vermek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işaret eder.

Rüyada yemek ziyafeti görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işarettir.

Rüyada evde yemek ziyafeti vermek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada ziyafet yemeği yemek namının yürüyeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada ziyafet sofrasında yemek yemek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ziyafet yemeği görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ziyafete gitmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ziyafette bulunmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, endişelerinin son bulacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments