Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyafete gitmek

Rüyada ziyafete gitmek

Rüyada ziyafete gitmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, iftiraya uğrayacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el üstünde tutulacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ziyafete gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları sürekli erteleyen veya planları değiştiren kişiler dengenizi bozabilirler.

Rüyada ziyafete gitmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, o kapıyı kapatacağına alamet etmektedir.

Rüyada ziyafete katılmak işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, elinin darlık içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ziyafet yemeği görmek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada misafirlere ziyafet vermek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde ziyafet vermek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada ziyafet çekmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada yemek ziyafet vermek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, tutulan yolun isabetli olacağına rivayet eder.

Rüyada yemek ziyafeti görmek parasının ve malının artacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments