Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayıp uçmak

Rüyada zıplayıp uçmak

Rüyada zıplayıp uçmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayıp uçmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada zıplayarak uçmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına yorulur.

Rüyada zıplayıp uçmak yokluk içine gireceğine, mallarının eksileceğine, kişinin tek başına kalacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan kedi görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, neredeyse kahrolacağına inanılır.

Rüyada zıplayarak kaçmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, rızkın ve kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada denizde zıplayan balık görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine yorulur.

Rüyada zıplayan fare görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Rüyada zıplayan tavşan görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments