Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan kedi görmek

Rüyada zıplayan kedi görmek

Rüyada zıplayan kedi görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan kedi gördüyseniz:

  • Hayatınızı geliştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada zıplayan kedi görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, kasasının daha çok para dolacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan balık görmek girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan birini görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, arzuların gerçekleşeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zıplayarak gitmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada zıplayan pire görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, iyi huylar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan böcek görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments