Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan tavşan görmek

Rüyada zıplayan tavşan görmek

Rüyada zıplayan tavşan görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, zararını tamamen kapatacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine işaret eder.

Rüyada zıplayan tavşan gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan tavşan görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, güzel günler yaşanacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Rüyada zıplayan pire görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ahiret inancına göre yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan inek görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan fare görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, yolunda huzurla devam edeceğine inanılır.

Rüyada zıplayan birini görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek zor ve karamsar günler geçireceğine, malının da hiç olacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan böcek görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments