Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan fare görmek

Rüyada zıplayan fare görmek

Rüyada zıplayan fare görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, kızgınlıkların geçeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, insanlarla tartışacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan fare gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız umut vaat ediyor.

Rüyada zıplayan fare görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada denizde zıplayan balıklar görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada zıplayan böcek görmek düşünmeden adımlar atayacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayıp uçmak hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine rivayet eder.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalettir.

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada suda zıplayan balık görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, Allah’ın yolundan gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments