Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan kertenkele görmek

Rüyada zıplayan kertenkele görmek

Rüyada zıplayan kertenkele görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan kertenkele gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada zıplayan yılan görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, helal rızka sahip olunacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan birini görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıplayıp düşmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına işarettir.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada denizde zıplayan balıklar görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments