Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde zıplayan balık görmek

Rüyada denizde zıplayan balık görmek

Rüyada denizde zıplayan balık görmek rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada denizde zıplayan balık gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Rüyada denizde zıplayan balıklar görmek fakirlik yaşayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde zıplayan balık görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada zıplayan balık görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda zıplayan balık görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, haneye dertlerin gireceğine  delalettir.

Rüyada zıplayan balıklar görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan pire görmek sağlığın da bozulacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan kedi görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, ekmeğinin azalacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments